Cattery FraDenJo

See us on FB


Heilige Birmanen
Kittenbeleid

De kittens worden bij ons in de huiskamer geboren, alwaar ze ook groot gebracht worden. Als ze ongeveer 8 weken zijn kunnen ze onze steile trap ook beklimmen en mogen ze gebruik maken van de gehele woning. Ze worden veel in handen genomen en er wordt veel mee gespeeld en geknuffeld, door mijn kinderen en mij. Ook door de vele vriendjes en vriendinnetjes, die als ze eenmaal weten, dat we kittens hebben, wat vaker langskomen. Wij streven er ook naar om onze kittens zeer goed te socialiseren. Wij hebben dit hoog in het vaandel. En bovendien kost het ons geen moeite, want we doen het graag. J


Doordat ze in de huiskamer opgroeien, maken ze gelijk het leven van alledag mee, met alle geluiden van dien. Zo zijn ze gewend dat onze hond er rondloopt en aan ze snuffelt. De huishoudelijke geluiden van een stofzuiger, een wasmachine, telefoon etc. is iets wat dagelijks terugkomt.


Bij het fokken van een nestje letten wij op gezondheid en socialisatie, evenals op het inteeltpercentage en de rasstandaard.


Kraambezoek is (uiteraard op afspraak) mogelijk vanaf de leeftijd van minimaal 6 weken. Dit omdat de kleine ukjes nog extra kwetsbaar zijn voor infecties door een immuunsysteem, welke nog niet volledig, is ontwikkeld. Wij verwachten van u dat u op de dag van bezoek aan onze Cattery geen andere katten/Cattery heeft bezocht, om het gevaar op infecties van onze kittens te beperken.


Kittenbezoek is altijd welkom en vrijblijvend.


Onze kittens:Wij hechten grote waarde aan het contact ook nà een verhuizing. Wij vinden het fijn om zo af en toe een foto te mogen ontvangen, zodat we kunnen zien hoe een kitten die bij ons geboren is, uitgroeit. Ook dan staan wij graag voor u klaar voor eventuele vragen en/of problemen.We hopen tenslotte dat u lang plezier mag beleven, aan een kitten van Cattery FraDenJo.